fbpx

Din frisør – Hokksund, Mjøndalen, Drammen

Haarcompagniet Mjøndalen er din neste frisør. Vi befinner oss et kvarter unna Drammen og 10 minutter fra Hokksund. Les mer om oss og book frisørtime i dag!

Bestill time

Møt våre frisører

Vi brenner for hår! I vår salong tilbyr vi alle moderne frisørtjenester, og gleder oss til å få besøk av deg. Under kan du lese litt om de flinke medarbeiderne våre.

Lena – Eier, Daglig leder, Frisør

Lena tok svennebrevet sitt i Stavanger i 2007. I dag er hun daglig leder og eier av Haarcompagniet sammen med Anders. Lena er colorist og brenner for delikate fargenyanser. Hun er dedikert til faget med et overveldende fokus på service og kundeopplevelse. Lena utfører også Hairtalk extension for dem som drømmer om fyldigere hår eller mer lengde.

Frisøren Lena som er eier og daglig leder på Haarcompagniet

Anders – Eier, Frisør

Anders er utdannet herrefrisør. Han startet som lærling hos Smith Larsen i Larvik året 1991. I 15 år jobbet han som colorist i Educator-teamet til Loréal Professionnel. Nå er han heldigvis hos Haarcompagniet, der han fortsatt leker seg med lekre hårfarger. Anders er i tillegg en dyktig herrefrisør – han tilbyr både skinfade og detaljerte skjeggtrimmer.

Frisør Anders, som er eier av Haarcompagniet.

Kirsten – Frisør

Haarcompagniets mor! Kirsten startet salongen i 1974. Med godt humør og glimt i øyet er hun fortsatt å se tre ganger i uka. Kirsten tar med seg masse kompetanse på jobb, og brenner for et godt faglig håndverk og god service.

Frisør Kirsten.

Bente – Frisør

Bente har vært i familien siden hun startet i Haarcompagniet som ryddepike i 1976. Hun har lang fartstid og en stor kundemasse. Kunnskapen er bred og erfaringen stor – som kunde hos Bente får du hennes fulle oppmerksomhet. Det er bare å nyte.

Frisør Bente.

Kaja – Frisør

Kaja er en trygg, god og dyktig frisør med mange års erfaring i yrket, og har vært hos oss siden 2011. Hun har et godt øye for detaljer og er flink til å skape kledelige frisyrer skreddersydd til ditt hår. Ønsker du en delikat hårfarge er Kaja frisøren for deg. Utfører også hairtalk extension.

Frisør Kaja.

Ruth – Frisør

Ruth har svingt med saksene siden 2004 og meldte overgang til Haarcompagniet i 2019. Hun elsker å skape vakre fargenyanser med foliestriper og balayage. Med sitt blide og imøtekommende vesen kan du lene deg tilbake og slappe av. Fortjener du en magisk hodebunnsmassasje eller en hairtalk extension? Spør etter Ruth.

Frisør Ruth.

Marianne – Frisør

Marianne debuterte i frisøryrket for Haarcompagniet CC i Drammen i 2006. Hun lytter til dine ønsker og bruker all sin erfaring til å komme med gode råd og anbefalinger. Marianne tilbyr lekre farger og skarpe klipper, i tillegg til å være helt rå på Hairtalk extension dersom du ønsker mer fylde eller lengde.

Frisør Marianne.

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

Våre behandlinger

Våre syv frisører har mange års erfaring på ulike felt. Det gjør at vi kan tilby et bredt utvalg behandlingstyper, blant annet:

Klipp og farge

Den vanligste forespørselen hos frisøren. Klipp av tupper eller full klipp med styling. Du kan også velge mellom permanent helfarge og farging av ettervekst. 

Hårprodukter fra Redken.

Trimming og klipp av skjegg

Anders bruker sin erfaring til å ta hånd om skjegget ditt.

Highlights

Foliestriping og hettestriper når du føler håret ditt trenger en makeover.

Balayage

En svært populær måte å stripe håret på, hvor vi bruker pensel til å “male” håret. Kom gjerne innom for en konsultasjon i forkant.

Dame med blondt og bølgete hår.

Kur og hodebunnsmassasje

Når du føler du fortjener mer luksus, er dette stoppestedet for deg. Senk skuldrene og nyt.

Brudefrisering/oppsetting og makeup

Vi tar oss av det viktigste til den store dagen. Hårstyling og sminke skal være perfekt!

Brudepar

Bryn og vipper

Trenger øynene dine et løft? Hos oss tilbyr vi forming og farge av bryn og vipper.

Hull i ører

Vi bruker pistol til å sette forskjellige typer hull i ørene.

Hairtalk extension

Ønsker du mer fyldighet eller lenger hår? Våre extensions er 100% naturlige.

Parykk og hårerstatning

Haarcompagniet fører kun naturlige parykker. Vi tilbyr også hårerstatning dersom du ønsker å forbedre manken.

I tillegg til våre mange tjenester, tilbyr Haarcompagniet merkene Redken, L´Oréal og Kerastase i salongen. Dette er noen av de mest populære leverandørene av hårprodukter og bidrar til et forlenget livsløp for håret ditt.

Haarcompagniet frisørsalong.

Book time i dag

Våre syv frisører står klare til å gi deg behandlingen håret ditt fortjener, enten det er en klipp, farge eller en av våre andre behandlinger. Du finner oss sentralt i Møllergata 6, og er din frisør i Hokksund, Mjøndalen og Drammen. Man bruker kun et kvarter fra Drammen og ti minutter fra Hokksund. Bestilling av time kan enten gjøres på telefonnummer 32 87 68 40 eller på nett

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss på telefon: 32 87 68 40 eller på nett for bestilling av time og mer informasjon om de ulike behandlingene.

Åpningstider

Vi har åpent til følgende tider:

  • Mandag 09:00–17:00
  • Tirsdag 09:00–17:00
  • Onsdag 09:00–19:00
  • Torsdag 09:00–19:00
  • Fredag 09:00–17:00
  • Lørdag 09:00–15:00
  • Søndag Stengt

Bestill time