fbpx

Om oss

Haarcompagniet har ligget i hjertet av Mjøndalen siden 1974 .
Salongen eies og drives nå av Anders og Lena, og er totalt 7 frisører som virkelig brenner for faget.
I luftig og stort lokale med avslappet atmosfære kan du nyte egenpleie og bli tatt vare på.
Vi er engasjerte og kunnskapsrike frisører som ønsker å gi deg en god opplevelse og skreddersy dine behov.
Vi har både  frisører som er meget dyktige på klipp og egne colorister med på teamet vårt.
Ikke minst ønsker vi å gi deg et pusterom i en ellers travel hverdag slik at du kan gå ut i fra oss med fornyet energi.
Hos oss er det rom for alle, store og små.

Våre frisører

Vi brenner for hår! I vår salong tilbyr vi alle moderne tjenester, og gleder oss til å få besøk av deg. Under kan du lese litt om de flinke medarbeiderne våre.

Lena

Lena

Frisør / Daglig Leder / Eier

Lena tok svennebrevet sitt i Stavanger i 2007. I dag er hun daglig leder og eier av Haarcompagniet sammen med Anders. Lena er colorist og brenner for delikate fargenyanser. Hun er dedikert til faget med et overveldende fokus på service og kundeopplevelse. Lena utfører også Hairtalk extension for dem som drømmer om fyldigere hår eller mer lengde.

Anders

Anders

Frisør / Eier

Anders er utdannet herrefrisør. Han startet som lærling hos Smith Larsen i Larvik året 1991. I 15 år jobbet han som colorist i Educator-teamet til Loréal Professionnel. Nå er han heldigvis hos Haarcompagniet, der han fortsatt leker seg med lekre hårfarger. Anders er i tillegg en dyktig herrefrisør – han tilbyr både skinfade og detaljerte skjeggtrimmer.

Kirsten

Kirsten

Frisør

Haarcompagniets mor! Kirsten startet salongen i 1974. Med godt humør og glimt i øyet er hun fortsatt å se tre ganger i uka. Kirsten tar med seg masse kompetanse på jobb, og brenner for et godt faglig håndverk og god service.

Kaja

Kaja

Frisør

Kaja er en trygg, god og dyktig frisør med mange års erfaring i yrket, og har vært hos oss siden 2011. Hun har et godt øye for detaljer og er flink til å skape kledelige frisyrer skreddersydd til ditt hår. Ønsker du en delikat hårfarge er Kaja frisøren for deg. Utfører også hairtalk extension.

Ruth

Ruth

Frisør

Ruth har svingt med saksene siden 2004 og meldte overgang til Haarcompagniet i 2019. Hun elsker å skape vakre fargenyanser med foliestriper og balayage. Med sitt blide og imøtekommende vesen kan du lene deg tilbake og slappe av. Fortjener du en magisk hodebunnsmassasje eller en hairtalk extension? Spør etter Ruth.

Bente

Bente

Frisør

Bente har vært i familien siden hun startet i Haarcompagniet som ryddepike i 1976. Hun har lang fartstid og en stor kundemasse. Kunnskapen er bred og erfaringen stor – som kunde hos Bente får du hennes fulle oppmerksomhet. Det er bare å nyte.

Vårt galleri

Bli inspirert eller velg noe helt nytt! Her er noen resultater av vårt arbeid med forskjellige stiler og hårtyper.