fbpx

Din Profesjonelle Frisør i Drammen

Bor du i drammensområdet og trenger en hårklipp? Bestill frisørtime hos oss i Haarcompagniet, salongen ligger kun et steinkast unna Drammen. 

Bestill frisørtime hos Haarcompagniet – kun 15 minutter fra Drammen

Bestill time i vår salong i Mjøndalen. Vi holder til i Møllergata 6, og det tar omtrent 15 minutter å kjøre fra Drammen. Kommer du med tog eller buss er vi like i nærheten av togstasjonen. Det tar bare noen få minutter å gå fra Mjøndalen Stasjon.

Frisør Drammen: Vi står klare til å ta deg imot i vår salong

Vår salong befinner seg i Møllergata 6 i Mjøndalen, med kort avstand fra bussterminal og togstasjon – det tar kun 2 minutter å gå. Her finner du en gjeng engasjerte frisører som er klare for å ta deg imot. Med bred erfaring og variert kunnskap innen klipp og farging, sørger vi for at du får en avkobling fra hverdagen mens vi pleier håret ditt.

Vi er et hårstudio for både kvinner og menn, og kan tilby deg en forfriskende makeover i en ellers travel hverdag. 

Frisørsalongen Haarcompagniet i Mjøndalen

3 gode grunner til å klippe håret hos frisør 

Når håret har blitt for langt, veldig slitt eller du ønsker å endre utseendet, er en tur til frisøren den perfekte løsningen. Men hvorfor bør vi egentlig fikse håret hos en frisør? Nedenfor har vi ramset opp noen gode grunner til å ta turen til en frisørsalong neste gang hårkrisen rammer. 

1. Profesjonell styling og hårklipp

På samme måte som snekker, kokk og lastebilsjåfør, er frisør et eget fag. Frisører med svennebrev følger et eget utdanningsløp, slik at de kan utøve yrket etter bransjens standarder og profesjonelle teknikker. Når du går til en frisør får du klipp, styling, farging av hår og andre behandlinger utført av noen som kan dette.

2. Enklere å velge riktig frisyre og hårfarge

Det er ikke alltid like lett å vite hvilken frisyre du bør gå for. Noe av ekspertisen til en frisør er nettopp evnen til å se hvilke frisyrer som passer deg og din ansiktsform, og ikke minst hårfarge. Er du i tvil, ikke nøl med å spørre frisøren om anbefalinger – vi er her for å sikre et godt resultat.

3. Avkobling i hverdagen

Med mye som skal gjøres og en hektisk timeplan, blir man fort stresset og utslitt. Et frisørbesøk der du kan senke skuldrene og nyte en form for spa i hverdagen kan bidra til at du stresser ned og slapper av. Med hodebunnsmassasje, fresh klipp og styling til slutt, sørger vi for at du får en avkobling i hverdagen.

Brunt hår.
Hår farget i ulike nyanser.

Vi hjelper deg med å finne riktige produkter til ditt hår

Hårkurer fra Kerastase.
Produkter fra Kerastase.
Produkter fra Redken.

Vi utfører disse behandlingene

I vår salong utfører vi en rekke behandlinger – vi tilbyr blant annet farge og klipp, balayage-behandling, hodebunnsmassasje, samt farging og forming av bryn. Nedenfor ser du en oversikt over populære behandlinger hos oss.

 

Våre tjenester:

 • klipp for dame, herre og barn
 • skjegg
 • farge
 • striper
 • forming og farging av bryn og vipper
 • kur og hodebunnsmassasje
 • hull i ørene 
 • permanent
 • styling/oppsett
 • hairtalk extension
 • parykk
 • annet: Makeup og konsultasjon
Frisert skjegg.

Trenger du en klipp eller styling i tiden fremover?

Vi hjelper deg med alt fra hårklipp og skjeggtrim til extensions og parykk. Dersom du trenger å freshe opp håret til en spesiell anledning, hjelper vi deg mer enn gjerne. 

Skal du kanskje gifte deg og trenger en brudefrisyre? Da er vi de rette folkene for jobben.

Følg oss på sosiale medier:

Haarcompagniet er din frisør

Enten du bor i Mjøndalen, Hokksund eller Drammen, er Haarcompagniet din lokale frisør. Våre frisører har flere års erfaring og hjelper deg med å finne riktig behandling for ditt hår. 

Vi holder til i Møllergata 6 i Mjøndalen, et drøyt kvarter fra Drammen med bil.

Dame med blondt, kort hå.
Stoler med vask i frisørsalongen Haarcompagniet.

Bor du i Drammen, Hokksund eller Mjøndalen? Bestill din neste frisørtime hos oss

Trenger du å freshe opp frisyren? Bestill tid for klipp, farge eller en annen behandling i dag. Er du i tvil på hvilke behandlinger du bør gå for er det bare å kontakte oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne. Vi ønsker kun det beste og en god opplevelse for våre kunder.

Ring oss på 32 87 68 40 eller bestill time online. 

Velkommen til Haarcompagniet!

Inngangspartiet til frisørsalongen Haarcompagniet.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det å klippe håret hos dere?

Eksakt hvor mye en hårklipp koster avhenger av hvilken type klipp du ønsker. Ta en titt på våre ulike hårklipper over.

Har dere frisørsalong i Drammen?

Vi har dessverre ikke salonger i Drammen, men vår frisørsalong er lokalisert i Mjøndalen – kun noen få minutter unna Drammen. Det tar omtrent 15 minutter å kjøre. Dersom du kommer med tog eller buss, så tar det kun noen få minutter å gå fra Mjøndalen stasjon.

Hva slags behandlinger tilbyr dere?

Vi tilbyr en rekke ulike behandlinger: hårklipp, farge, hårpleie, bryn og vipper, styling og føn, permanent, hull i ørene og bryllupspakker.