fbpx

Frisør Drammen

Bor du i drammensområdet og trenger en hårklipp? Bestill frisørtime hos oss i Haarcompagniet, salongen ligger kun et steinkast unna Drammen. 

Frisør Drammen: Vi står klare til å ta deg imot i vår salong

Vår salong, Haarcompagniet, befinner seg i Møllergata 6 i Mjøndalen, med kort avstand fra bussterminal og togstasjon – det tar kun 2 minutter å gå! Her finner du en gjeng engasjerte frisører som er klare for å ta imot deg. Med bred erfaring og variert kunnskap innen klipp og farging, sørger vi for at du får en avkobling fra hverdagen mens vi pleier håret ditt.

Vi er et hårstudio for både mann og dame, og står klare for å tilby deg en forfriskende makeover i en ellers travel hverdag.

Frisørsalongen Haarcompagniet i Mjøndalen

3 gode grunner til å klippe håret hos frisør 

Når håret har blitt for langt, veldig slitt eller du ønsker å endre utseendet, er en tur til frisøren den perfekte løsningen. Men hvorfor bør vi egentlig fikse håret hos en frisør? Nedenfor har vi ramset opp noen gode grunner til å ta turen til en frisørsalong neste gang hårkrisen rammer. 

1. Profesjonell styling og hårklipp

På samme måte som snekker, kokk og lastebilsjåfør, er frisør et eget fag. Frisører med svennebrev følger et eget utdanningsløp, slik at de kan utøve yrket etter bransjens standarder og profesjonelle teknikker. Når du går til en frisør får du klipp, styling, farging av hår og andre behandlinger utført av noen som har lært alt dette.

2. Enklere å velge riktig frisyre og hårfarge

Det er ikke alltid like lett å vite hvilken frisyre du bør gå for. Noe av ekspertisen til en frisør er nettopp evnen til å se hvilke frisyrer som passer deg og din ansiktsform, ikke minst hårfarge. Er du i tvil, ikke nøl med å spørre frisøren om anbefalinger – vi er her for å bidra til at du blir fornøyd.

Brunt hår.

3. Avkobling i hverdagen

Med mye som skal gjøres og en hektisk timeplan, blir man fort stresset og utslitt. Et frisørbesøk der du kan senke skuldrene og nyte en form for spa i hverdagen kan bidra til at du stresser ned og slapper av mer. Med hodebunnsmassasje, fresh klipp og styling til slutt, sørger vi for at du får en avkobling i hverdagen.

Vi utfører disse behandlingene

I vår salong utfører vi en rekke behandlinger – hos oss kan vi blant annet tilby farge og klipp, balayage-behandling, hodebunnsmassasje og farging og forming av bryn. Nedenfor ser du en liten oversikt over populære behandlinger hos oss. 

Våre tjenester:

 • klipp
 • skjegg
 • farge
 • striper
 • forming og farging av bryn og vipper
 • kur og hodebunnsmassasje
 • hull i ørene 
 • permanent
 • styling/oppsett
 • hairtalk extension
 • parykk
 • annet: Makeup og konsultasjon
Frisert skjegg.

Trenger du en klipp eller styling i tiden fremover?

Vi hjelper deg med altså med alt fra hårklipp og skjeggtrim til extensions og parykk. Dersom du trenger du å freshe opp håret til en spesiell anledning, hjelper vi deg mer enn gjerne. Selv om 2022 er omme gleder vi oss til å ta deg imot i vårt sjarmerende hårstudio i året som kommer. Skal du kanskje gifte deg og trenger en brudefrisyre? Da er vi de rette folkene for jobben.

Følg oss på sosiale medier:

Haarcompagniet er din frisør – kun 15 minutter fra Drammen

Enten du bor i Mjøndalen, Hokksund eller Drammen, er Haarcompagniet din lokale frisør. Våre frisører har flere års erfaring og hjelper deg med finne riktig behandling for ditt hår. 

Vi holder til i Møllergata 6 i Mjøndalen, et drøyt kvarter fra Drammen med bil. 

 

Dame med blondt, kort hå.

Bor du i Drammen, Hokksund eller Mjøndalen? Bestill din neste frisørtime hos oss

Trenger du å freshe opp frisyren? Bestill tid for klipp, farge eller en annen behandling i dag. Er du i tvil på hvilke behandlinger du bør gå for er det bare å kontakte oss! Vi hjelper deg mer enn gjerne og ønsker kun det beste for alle våre kunder, og at du får en god opplevelse hos frisøren din. Ring oss på 32 87 68 40 eller bestill time online. 

Velkommen til Haarcompagniet!

Inngangspartiet til frisørsalongen Haarcompagniet.