fbpx

Haarcompagniet Frisør – Mjøndalen

Haarcompagniet Frisør Mjøndalen ligger sentralt til i Møllergata 6. Våre erfarne frisører er klare til å hjelpe deg med alt du trenger til en fasjonabel sveis.

Book time

Frisørsalongen drives og eies av Lena og Anders. Til sammen er vi syv dyktige frisører som elsker det vi gjør. Sammen med våre ansatte klarer vi å finne den perfekte sveisen, og de produktene som passer for deg. Vi ønsker deg velkommen til oss.  Vi ønsker å gi deg et pusterom i hverdagen, slik at du kan dra fra oss med ny energi.

Hjertelig velkommen til Haarcompagniet Mjøndalen

Hvem, hva, hvor?

Vår eminente frisør Kirsten startet Haarcompagniet så langt tilbake som i 1976. Nå, snart 50 år senere, holder vi det fortsatt gående. Kirsten klipper fortsatt hår, og vi viderefører hennes visjon om å tilby kundene våre utmerket service og behandlinger. Vi holder til sentralt i Mjøndalen, kun 250 meter fra togstasjonen. Ankommer du med bil er det gateparkering rett utenfor salongen. 

Våre behandlinger

Din frisør i Mjøndalen består av faglig dyktige mennesker, som besitter kunnskap om mange forskjellige typer behandlinger. Dette gir oss muligheten til å tilby et bredt spekter med tjenester – blant annet følgende:

 • klipp
 • farge
 • hårpleie
 • bryn og vipper
 • styling og føn
 • permanent
 • hull i ørene
 • bryllupspakker

Klipp og farge

Helfarge, farging av ettervekst, stuss eller full klipp med styling. Uavhengig om du trenger ny sveis til en stor begivenhet, eller skal ta av de samme tre centimeterne du gjorde for to måneder siden, står vi klare med saks og sprayflaske.

Styling og føn

Hvis du ønsker å freshe opp, kan vi også by på føn og styling. Her kan du få det vi kaller for speedstyling, altså styling uten vask, vask og føn uten styling, vask og legg (opprulling av hår) og full styling i 60 eller 90 minutter.

Trimming og klipping av skjegg

Vårt mannlige alibi, Anders, har god erfaring med klipp av både eget og andres skjegg, og sørger for at skjeggets form passer til ansiktet ditt.

Highlights

Striping av hele hodet, halve hodet, ettervekst eller ombré. Hettestriper eller foliestriper? Hos Haarkompagniet Frisør Mjøndalen stiller vi med selvtillitsboosten håret ditt fortjener.  

Balayage

En stadig mer populær måte å farge håret på, hvor vi tar i bruk pensel og “maler” håret med brede strøk, som gir deg et naturlig solbleket hår. Balayage er også en teknikk som sparer deg for irriterende ettervekst og hyppige frisørbesøk. Stikk innom hos oss én gang hver tredje eller fjerde måned, så holder det. 

Kur og hodebunnsmassasje

Har du hatt en stressende uke eller en tøff måned? Eller kanskje du bare syns du fortjener å skjemmes bort litt. Uansett er vår kur eller hodebunnsmassasje et godt alternativ. Len deg tilbake og nyt.

Vaskeområdet til frisørsalongen Haarcompagniet. Svært behagelige stoler – svært behagelig behandling

Brudefrisering/oppsetting og makeup

Bryllupsdagen er mest sannsynlig den største dagen i kvinnens liv (hårmessig). Hos din frisør i Mjøndalen tilbyr vi styling av hår, oppsetting og sminke til drømmedagen din. Kanskje du ønsker full glam, eller en litt mer tilbaketrukken stil – uansett kan vi hjelpe deg. Avtal en konsultasjonstime, så finner vi den beste løsningen for deg. Vi tilbyr tre ulike brudepakker.

Bryn og vipper

Trenger øynene dine et løft? Hos oss tilbyr vi forming og farge av bryn og vipper.

Permanent

Savner håret ditt det glade 80- og 90-tallet? Permanenten er tilbake på moten, og våre frisører bistår mer enn gjerne med ditt ønske om mer volum. Her kan du velge mellom permanent av halve eller hele hodet.

Hull i ørene

Vi tilbyr flere varianter av hull i ørene og bruker pistol til å sette nye hull.

Hairtalk extension

Ønsker du mer fylde eller lenger hår? Da er vår Hairtalk extension perfekt for deg. Vi bruker 100% naturlig hår. 

Parykk

Vi tilbyr 100 prosent naturlige parykker til å dekke ethvert behov.

Haarcompagniet Mjøndalen fører merker som Kérastase, L´Oréal Professionnel, Staut, Hairtalk og Redken.

Sjampo, balsam og hårkurer fra Kérastase

Følg oss på Instagram 

Følg oss på Facebook

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon, eller komme på besøk for en konsultasjon dersom du ønsker det. Sammen finner vi behandlingen som passer dine behov.

Kontakt oss på telefon 

Slik holder du håret sunt hele livet

Hår er roten til irritasjon hos mange kunder. Eksempler på problematisk hår inkluderer slitt hår, fett hår, flass eller håravfall. Informasjon om riktige produkter er derfor viktig.

Valg av riktige produkter

Dersom du har tynt hår og bommer på valg av sjampo, blir håret tungt, flatt og livløst. Om du befinner deg i andre enden av skalaen med tjukt og tørt hår, og velger feil produkter, vil håret bli enda tørrere og livløst. Sensitiv hodebunn, flass eller andre hodebunnsproblemer gjør det spesielt viktig å finne en sjampo som er skånsom mot hår og hodebunn. Våre frisører har lang fartstid og vet hvilke produkter som er tilpasset ditt utgangspunkt.

Våre frisører har lang fartstid og vet hvilke produkter som er tilpasset ditt utgangspunkt.

Er du usikker på hvilken frisyre du bør gå for? 

Har du opplevd å nøle når frisyren spør deg hva slags frisyre du vil ha? Det er ikke alltid like lett å velge frisyre. Det er mange alternativer, enten du vil ha sesongens mest trendy hår, en klassisk look eller bare vil gå for det du føler deg komfortabel med. 

Vår jobb som frisører er å gi deg en frisyre du er liker og er komfortabel med og som passer ansiktsformen din. Er du tvil på hvilken frisyre du vil kle? Bare spør oss, så hjelper vi deg med å finne en kledelig look.

Produkthyllene er fulle av gode alternativer for et glansfullt hår.

Book time i dag

Frisørene står klare til å gi deg behandlingen håret ditt fortjener. Du finner oss sentralt i Mjøndalen – vår adresse er Møllergata 6, 3050 Mjøndalen, og vi holder til rett i nærheten av Mjøndalen stasjon. Bestilling av time kan enten gjøres på telefonnummer 32 87 68 40 eller på nett

Åpningstider

 • Mandag 09:00–17:00
 • Tirsdag 09:00–17:00
 • Onsdag 09:00–19:00
 • Torsdag 09:00–19:00
 • Fredag 09:00–17:00
 • Lørdag 09:00–15:00
 • Søndag Stengt

Lurer du på noe? 

Hvis du spørsmål angående våre behandlinger, priser eller produkter er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne. Vi er tilgjengelige på telefon: 32 87 68 40 og e-post: haarcompagnietmjondalen@gmail.com

Book time